Blogul nostru

Totul despre știri

За Децата и Играта

05Dec

Планирайки своята почивка в комплекса «Golden Line», вие можете да не се безпокоите за своите чада. Хотелът е предвидил всичко необходимо за комфортното пребиваване и на малките гости.

Игрална стая, услуги на бавачка, детски басейн и даже меню в ресторантите – всичко е премислено така, че и вие, и вашите деца да можете да си почивате комфортно.

Детски басейн

Недълбок и безопасен, с постепенен стъпаловиден вход във водата. Детският басейн се намира в непосредствена близост от този за възрастни, осигурявайки по този начин постоянен контрол на детето. Басейнът е напълнен с топла термална вода и е снабден с водни играчки и поддържащи уреди за комфортно обучение по плуване.

Площ: 56,25 м2, дълбочина 60 см.

Работно време: от 8:00 до 20:00.

Детска площадка

Свежият въздух е неразделна част от формирането на имунитета. Ден прекаран на разходка е тухличка в бъдещото здраве на вашето дете. Детската площадка на територията на хотела, оборудвана с всичко необходимо за весело и интересно прекарване на вашите деца, е онова, което им е нужно.

Люлки, пързалки, гимнастически уреди, разнообразни стълби – всичко това ще помогне на децата да прекарат интересен и активен ден.

Детска стая за игри

mini-club-bernardin-300x225 За Децата и Играта

Разположена е на партерния етаж на хотела. Допълнително има вход от страна на басейна. Стаята е обзаведена с мека мебел за безопасност на децата и има всичко необходимо за интересно прекарване на времето – принадлежности за рисуване, играчки и разбира се, група малки единомишленици. В стаята постоянно присъстват служители на хотела, наблюдаващи за безопасността.

Посещението за гостите е безплатно.

Работно време: от 09.00 до 21.00.

Детски услуги на СПА-центъра

СПА-центърът на комплекса също ще зарадва малките гости с приятни услуги. Вашите деца ще бъдат във възторг от шоколадовия масаж и мехурчетата в джакузито наглеждани от родителите.

Детско меню

Във всички ресторанти ще намерите детско меню, разработено с оглед потребностите на растящия организъм. Всички ресторанти разполагат и с детски столчета за хранене.

This post is also available in: bgБългарски enEnglish ruРусский deDeutsch

LEAVE A COMMENT