Басейн

За Децата и Играта

05Дек.
 

Планирайки своята почивка в комплекса «Golden Line», вие можете да не се безпокоите за своите чада. Хотелът е предвидил всичко необходимо за комфортното пребиваване и на малките гости.

Игрална стая, услуги на бавачка, детски басейн и даже меню в ресторантите – всичко е премислено така, че и вие, и вашите деца да можете да си почивате комфортно.

Детски басейн

Недълбок и безопасен, с постепенен стъпаловиден вход във водата. Детският басейн се намира в непосредствена близост от този за възрастни, осигурявайки по този начин постоянен контрол на детето. Басейнът е напълнен с топла термална вода и е снабден с водни играчки и поддържащи уреди за комфортно обучение по плуване.

Площ: 56,25 м2, дълбочина 60 см.

Работно време: от 8:00 до 20:00.

Детска площадка

Свежият въздух е неразделна част от формирането на имунитета. Ден прекаран на разходка е тухличка в бъдещото здраве на вашето дете. Детската площадка на територията на хотела, оборудвана с всичко необходимо за весело и интересно прекарване на вашите деца, е онова, което им е нужно.

Люлки, пързалки, гимнастически уреди, разнообразни стълби – всичко това ще помогне на децата да прекарат интересен и активен ден.

Детска стая за игри

mini-club-bernardin-300x225 За Децата и Играта

Разположена е на партерния етаж на хотела. Допълнително има вход от страна на басейна. Стаята е обзаведена с мека мебел за безопасност на децата и има всичко необходимо за интересно прекарване на времето – принадлежности за рисуване, играчки и разбира се, група малки единомишленици. В стаята постоянно присъстват служители на хотела, наблюдаващи за безопасността.

Посещението за гостите е безплатно.

Работно време: от 09.00 до 21.00.

Детски услуги на СПА-центъра

СПА-центърът на комплекса също ще зарадва малките гости с приятни услуги. Вашите деца ще бъдат във възторг от шоколадовия масаж и мехурчетата в джакузито наглеждани от родителите.

Детско меню

Във всички ресторанти ще намерите детско меню, разработено с оглед потребностите на растящия организъм. Всички ресторанти разполагат и с детски столчета за хранене.

Спорт и Развлечение

05Дек.
 

Активни почивки

Любителите на активните разходки на свеж въздух ще бъдат зарадвани от наличието на спортен инвентар на територията на хотела, който винаги може да бъде взет под аренда, а зелените корони на дърветата осигуряват приятна сянка, в която може така уютно да се разположат с любимата книга онези, които ценят спокойната почивка.

В спортния арсенал на хотела вие ще намерите топки за ватерпол, фрисби-чинийки, дъски за плуване и прочее снаряжение за активна водна почивка. Винаги можете да вземете под наем велосипеди и друг спортен инвентар и да се отправите на разходка по крайбрежието.

Масите за пинг-понг ще ви позволят да се научите да играете тенис на маса, а баскетболната площадка ще Ви запознае с други гости на хотела, с които можете весело да прекарате времето в дружески съревнования.

Билярд

Билярдът – е много древна игра, зародила се в Азия, любима на мнозина и до наших дни. Бидейки игра на кралете тя помага да съберете мислите си. Билярдът предразполага към лежерно прекарване на времето и душевен разговор. Спокойната игра ще отнесе вашите мисли далеч зад хоризонта, и вие ще можете в пълна степен да се насладите на играта и събеседника в билярдната зала на комплекса «Golden Line».

Пинг-понг

Такава знаменита американска игра като пинг-понгът е за онези, които трябва да съсредоточат вниманието си и да се поупражняват в ловкост. Играта спомага за сближаването и взаимното разбиране, та нали основното правило е, че топчето не трябва да излети извън масата! Весела и безгрижна, тя развлича и деца и възрастни. Организирайте турнир по пинг-понг за вашата компания или семейство, и отбележете победата на спечелилия с шумна съвместна вечеря в един от ресторантите на апарт хотел «Golden Line».

Шахмат и табла

Прекарайте вечерта в компанията на силен съперник в интелектуален шахматен двубой или научете своите близки на тази настолна игра. Партия шах – това е интелектуално прекарана вечер.

Никога не знаеш, как ще протече играта на табла: със замислено броене ходовете на противника или с хазартно хвърляне на «заровете» извън игралното поле. Главното е, че можеш да  бъдеш уверен – с играта ще дойдат не малко увлекателни часове.

Водни игри

Водните игри – подобни развлечения подхождат за онези, за които «спорт» е синоним на думата «живот». Вие сте активни, позитивни и лесно се сближавате с хората? Тогава водните игри в басейните на комплекса «Golden Line» са това, което Ви е необходимо. Няколко пъти в седмицата се провеждат съревнования по водна топка – обичана плажна игра за всички, които ценят дружеските състезания и активна почивка, по време на които можете да спечелите приятни бонуси от апарт хотел «Golden Line».

Аква аеробика

Аква аеробиката ще бъде по вкуса на всеки, който не намира удоволствие в обикновените спортни упражнения, а обича да се занимава със спорт, играейки във водата.

Басейн

05Дек.
 

На разположение на гостите на комплекса «Golden Line» са два несравними басейна. За възрастни – един от най-големите открити басейна на курорта Златни пясъци с площ 500 квадратни метра и дълбочина до 1,5 метра. И детски – недълбок и безопасен с постепенен, стъпаловиден вход във водата.

На басейните гостите на хотела безплатно могат да ползват шезлонги и чадъри. Онези, които предпочитат да бъдат по-близо до природата, могат да използват за почивка и слънчеви бани полянката на хотела.

Истинската красота идва отвътре, а почивката в басейните на апарт хотел «Golden Line» ще ви преобрази не само външно, но и вътрешно, което ще помогне да изглеждате прекрасно и да сияете с нова сила.

Работно време на басейните: от 8:00 до 20.00

Кърпите за басейна се дават срещу залог: 10 €.