АПАРТАМЕНТ ЕДНА СПАЛНЯ

32.00 €/night

For Reservation

Call Reservation

Or Direkt Booking Now

Апартамент една-спалня

Всички апартаменти от тази категория са предвидени за уединена почивка с максимален комфорт и позитивни емоции. Благородните пастелни тонове в оформлението на стаите, леките тъкани, хармоничната обстановка – всичко това ще ви позволи да осъществите вашето бягство от всекидневната суета максимално плодотворно.

Обърнете внимание, че в зависимост от предпочитанията – само във вашата власт е да изберете изгледа от своя прозорец: дали това ще бъде морската шир на Черно море и лазурните басейни на комплекса или зелените корони на вековните дървета и градския пейзаж – решавате само Вие.

В апартамента:

  • Двойно легло в спалнята, диван – в гостната (има възможност да се постави едно допълнително легло.
  • Просторен кухненска зона със собствено осветление, оборудвана с електрическа печка с два котлона и абсорбер, мивка, хладилник, електрическа кана и комплект съдове за хранене и кухненска посуда.
  • Балкон с плетена мебел: маса и 2 кресла. Балконът има два изхода: от хола и от спалнята.
  • Климатик във всяка стая.
  • Баня: вана, кърпи, козметични принадлежности и сешоар.
  • В коридора: гардероб със закачалки. В спалнята: шкаф, скрин, нощно шкафче, две нощни лампи. В дневната: две кресла, холна масичка, маса за хранене и 4 стола. Отделен вграден гардероб се  намира между дневната и спалнята.
  • Телевизор с голям избор на руско- и англоезични спътникови канали.

Цената се калкулира на вечер на база на максималната заетост на стаята. Цената не включва изхранване. Моля изберете вида на изхранване от менюто “Допълнителни Екстри”.

BOOK NOW

This post is also available in: enEnglish ruРусский roRomână deDeutsch