ЗА GOLDEN LINE

1343_1303_1450513568 За Нас

GOLDEN LINE APART-HOTEL

Гостоприемно ще Ви посрещнат: широк асортимент меню в ресторантите и дегустационна винена зала, басейни и спортна зала, а до златисто пясъчните плажове се стига пеша. Висококласни СПА-специалисти ще се погрижат за блаженство и спокойствие на вашето тяло.
За малките гости на хотела е предвидено висококласно обслужване – детски басейн, игрална стая, а вечерта можете да доверите своето дете в ръцете на грижлива бавачка. Ресторантите на комплекса разполагат с детско меню, а също с толкова необходимите столчета за хранене.
За блажената атмосфера в комплекса способстват просторите на характерните за България ландшафти на природния парк «Златни пясъци». Безкрайните води на Чёрно море, буквално на сто метра от хотела, и европейското ниво на обслужване ще довършат картината на комфорта. А вътрешният паркинг и денонощната охрана ще Ви лишат от последната възможност да се безпокоите за нещо.
Хотел „Golden Line“ – е венецът на вашата колекция от спомени

ЗАЩО ХОТЕЛ GOLDEN LINE?

Особеностите на мекия климат на курорта «Златни пясъци» и възможността за обслужване „Ол инклузив” ще станат за вас основни критерии за избора на хотел „Golden Line“ в като крайна точка на вашето пътешествие. Светлите и просторни стаи на апарт-хотела «Golden Line» създадени за пълноценна почивка и отмора. Панорамните прозорци в стаите дават възможност да съзерцавате възхитителните гледки на курорта «Златни пясъци» и Черно море. Плетената мебел на балконите ще ви позволи да се храните, да се наслаждавате на свежия въздух, да се любувате на изгревите и залезите. Всяка стая е снабдена с всичко необходимо – от тоалетно-козметичните принадлежности до мини кухнята, което ще ви позволи да се потопите в атмосферата на безметежната почивка…

-Хотел-Голдън-Лайн4 За Нас

GOLDEN LINE APART-HOTEL

Гаранция за отлична ваканция!

 

This post is also available in: enEnglish ruРусский roRomână deDeutsch